Blablà audiovisual és una empresa especialitzada en locucions professionals i doblatge de qualsevol producte. Posam a les teves ordres la nostra experiència en la producció d’espots comercials, jingles per a ràdio, audiodescripcions, missatges en espera on hold , àudios per a pàgines web, presentacions empresarials, audiollibres, àudios corporatius i molt més.

Si el teu projecte necessita una veu, tria entre els locutors professionals de Blablà audiovisual, el nostre estudi de doblatge i so a Mallorca. Les nostres veus compten amb una gran trajectòria i aportaran al teu missatge la intenció que necessita. Visita les nostres mostres de veu per trobar el locutor o locutora que estàs cercant. Blablà audiovisual, estudi de so a Mallorca, compta amb una gran experiència i reputació en gravacions en exteriors: micro de perxa i tècnic de so, el millor equip tècnic per a expo de TV,  documentals, curtmetratges, sèries, entrevistes, plató, etc.

El nostre estudi de doblatge a Mallorca està en evolució tecnològica permanent per mantenir els nivells de qualitat màxima en totes les produccions de so professional, locucions professionals, audiodescripcions, falques de ràdio, jingles, gravació musical, doblatge, etc.

A todo això, hi hem de sumar la capacitat acreditada i la professionalitat del seu equip humà, amb més de 10 anys d’experiència especialitzada en el sector.

Contactau amb nosaltres

¡Contactau ara amb el nostre equip

Si necessitau més información, no dubteu a contactar amb nosaltres ara.

Contactau amb nosaltres